top of page
IMG_4097.jpg

Djurkommunikation

Djurkommunikation är konsten att lyssna när djuren talar. Vad vill ditt djur säga till dig?

Våra fantastiska djur betyder så mycket för oss. Vi träffar dem varje dag och har ofta en otroligt nära relation. Ändå kan det ibland kännas som en barriär mellan dig och ditt djur där kommunikationen mellan er brister.

Genom telepatisk djurkommunikation kan jag hjälpa till att föra djurets talan. Jag jobbar både med fysiska möten på plats hos dig som kund samt med sessioner på distans. Djurkommunikationen är precis lika effektiv och pricksäker under en session på distans som ett möte på plats. Du väljer att boka det som passar dig och ditt djur bäst. Jag utgår från Haninge, Stockholm.

Djurkommunikation: Tjänster

Hur kan djurkommunikation hjälpa er?

Djurkommunikation är till stor hjälp när du vill förstå ditt djur bättre. Det kan vara så att djuret plötsligt ändrar beteende eller visar starka känslor som du har svårt att tolka. Ibland har djuren levt många år hos andra människor och djuren kan bära på rädslor eller trauman från den tiden. Det är bra att du som deras nya människa vet om dessa problem för att kunna skapa en djupare relation tillsammans med ditt djur.

Det går såklart även bra att boka en session utan att ni har något specifikt problem och bara vill fördjupa er relation. Alla frågor är välkomna och inga frågor är för stora eller för små. Jag låter också djuret tala fritt under sessionen. Våra djur är kloka och delar ofta med sig av information som är bra att du som ägare vet om. 

Att förbereda frågor
Fundera ut frågor som du vill ställa till ditt djur innan din bokade tid. Alla frågor går att ställa och inga frågor är för stora eller för små. Tänk på att ställa specifika frågor om du önskar specifika svar. 


Vem är Ellinor?
Så länge jag kan minnas har jag älskat djur. Jag har alltid kunnat förstå djuren på ett djupare plan och förstått att dom har känslor och behov, precis som vi människor. Redan som liten upptäckte jag att jag var medial och kunde ta in information från bland annat djur. Djuren kommunicerar med mig genom bilder, känslor och ord. I mitten av 2020 förverkligade jag min dröm att utvecklas inom djurkommunikationen.  Jag gick en utbildning i djurkommunikation och personlig utveckling hos fantastiska Susanna Davidsson och detta öppnade upp min kanal ännu mer för ta emot djurens budskap.

Vilka djur går det att kommunicera med?

Jag jobbar främst med hästar, hundar, katter, kaniner och marsvin men eftersom det går att kommunicera med alla djur så finns det inga begränsningar gällande djurart. 


Häst
Jag har möjlighet att åka ut till ditt stall och möta din häst. Då bestämmer vi en tid som passar
och utöver den fasta kostanden på 950 kr tillkommer alltid milersättning. Du får reda på priset när jag har fått din adress.  Jag utgår från Haninge, Stockholm.  Är ni fler i samma stall som vill boka in djurkommunikation med flera hästar under samma tillfälle går det jättebra. Då behöver ni bara betala milersättning för en session såklart.I stallet eller i hagen?
Platsen för samtalet behöver vara lugn och trygg för hästen och det är bra om vi kan vara ostörda. Sessionen tar ca 30-45 minuter beroende på hur lätt hästen öppnar upp för kommunikation. Sedan behövs ytterligare ca 30 minuter för oss människor att gå igenom materialet efteråt tillsammans. Jag spelar in genomgången mellan dig och mig på min mobil och sedan får du samtalet mailat till dig. Då kan du lyssna på vår genomgång igen och igen.

Husdjur
Jag pratar med dina husdjur som bor hemma hos dig.
Kom ihåg att alla djur går att kommunicera med, så även lite ovanligare husdjur går att boka in.

Jag besöker er bostad och kommunicerar med djuret i hemmets lugna vrå. Vi behöver sitta på en lugn plats där djuret känner sig tryggt och kan slappna av. Många hundar känner sig tryggast när deras människa är med i rummet. Då kan du som människa sitta och läsa en bok eller kanske också meditera en liten stund. Det viktigaste är att vi inte blir störda.


Djurkommunikation - Ett intressant ämne för gruppdiskussion
Visste du att det även är möjligt att boka mig som föreläsare? Jag kommer gärna till ert stall eller er förening och föreläser om djurkommunikation. Skicka en förfrågan nedan så förverkligar vi dina planer som en inspirerande kväll med fokus på djurens bästa!
Så fungerar bokningen

Fysiskt möte

Vill du boka ett fysiskt möte går det utmärkt att använda bokningsförfrågan här nedan på sidan så återkommer jag till dig. Via "boka direkt" går det inte att boka fysiska möten pga tekniska/praktiska skäl då resetiden är svår att beräkna för systemet.

Vill du boka djurkommunikation på distans görs det via "boka direkt knappen" här nedan. 

Har du frågor gällande djurkommunikation eller bokningen? 
Tveka inte, hör av dig till mig via chatten här på hemsidan, eller skicka ett mail till ljuskompassen@outlook.com.

Djurkommunikation: Text
IMG_3963_edited_edited_edited.jpg

Boka ditt fysiska djurkommunikationsmöte

Vill du boka in ett samtal där jag kommer hem till er eller ut till ert stall så skicka din bokningsförfrågan här. Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig med ett antal lediga tider att välja mellan. Fyll i kommentarsfältet om du har specifika önskemål om datum eller andra önskemål.

Tack för ditt meddelande!

Djurkommunikation: Offert
Djurkommunikation: Pro Gallery
bottom of page