top of page
IMG_4097.jpg

Djurkommunikation

Djurkommunikation är konsten att lyssna när djuren talar. Vad vill ditt djur säga till dig?

Våra fantastiska djur betyder så mycket för oss. Vi träffar dem varje dag och har ofta en otroligt nära relation. Ändå kan det ibland kännas som en barriär mellan dig och ditt djur där kommunikationen mellan er brister.

Genom telepatisk djurkommunikation kan jag hjälpa till att föra djurets talan. Jag jobbar både med fysiska möten på plats hos dig som kund samt med sessioner på distans. Djurkommunikationen är precis lika effektiv och pricksäker under en session på distans som ett möte på plats. Du väljer att boka det som passar dig och ditt djur bäst. Jag utgår från Haninge, Stockholm.

Djurkommunikation: Tjänster

Information
Djurkommunikation

Djurkommunikation: Text

Hur kan djurkommunikation hjälpa er?

Djurkommunikation är till stor hjälp när du vill förstå ditt djur bättre. Det kan vara så att djuret plötsligt ändrar beteende eller visar starka känslor som du har svårt att tolka. Ibland har djuren levt många år hos andra människor och djuren kan bära på rädslor eller trauman från den tiden. Det är bra att du som deras nya människa vet om dessa problem för att kunna skapa en djupare relation tillsammans med ditt djur.

Det går självklart även bra att boka en session utan att ni har något specifikt problem utan bara vill fördjupa er relation. Många av mina kunder säger att deras relation med deras djur har blivit mycket djupare efter vår kommunikation. 


Att förbereda frågor
Fundera ut frågor som du vill ställa till ditt djur innan din bokade tid. Alla frågor går att ställa och inga frågor är för stora eller för små. Tänk på att ställa specifika frågor om du önskar specifika svar. 


Vem är Ellinor?
Så länge jag kan minnas har jag älskat djur. Jag har alltid kunnat förstå djuren på ett djupare plan och förstått att dom har känslor och behov, precis som vi människor. Redan som liten upptäckte jag att jag var medial och kunde ta in information från bland annat djur. Djuren kommunicerar med mig genom bilder, känslor och ord. I mitten av 2020 förverkligade jag min dröm att utvecklas inom djurkommunikationen.  Jag gick en utbildning i djurkommunikation och personlig utveckling hos fantastiska Susanna Davidsson och detta öppnade upp min kanal ännu mer för ta emot djurens budskap.
 
Så fungerar bokningen
Du bokar dins distans session via knapparna på hemsidan. Du kommer att komma till min sida på Boka direkt och där hittar du alla lediga tider. 

Boka Djurkommunikation på plats
Vill du boka djurkommunikation på plats går det utmärkt att använda bokningsförfrågan här nedan på sidan så återkommer jag till dig. Via "boka direkt" går det inte att boka fysiska möten pga tekniska/praktiska skäl då resetiden är svår att beräkna för systemet.


Har du frågor gällande djurkommunikation eller bokningen? 
Tveka inte, hör av dig till mig via chatten här på hemsidan, eller skicka ett mail till ljuskompassen@outlook.com.

Djurkommunikation: Text

Djurkommunikation
 Distans

Ljuskompassens mest bokade tjänst

Djurkommunikation: Text
test bild dk distans.PNG
Djurkommunikation: Lista

Djurkommunikation på distans

Djurkommunikation på distans sker live via programmet Zoom där vi kan både se och höra varandra. Du behöver ha en smartphone, dator eller surfplatta för att delta i mötet.

Djuret behöver inte vara med i bild på zoom utan jag använder mig av bilderna som du skickat till mig innan vårt möte. Om djuret vill vara med i bild är det såklart okej.

 Länken till vårt möte hittar du i den bokningsbekräftelse som jag mailar ut till dig i samband med din bokning.


Djurkommunikationens totala tid pågår i ca 60 minuter och vi börjar med att gå igenom frågorna tillsammans i ca 10 minuter.Sedan kommer jag att kontakta djuret och påbörja kommunikationen. Detta brukar ta ca 30 minuter. Avslutningsvis går vi igenom svaren tillsammans i ca 20 minuter. 

Se till att ha möjlighet att anteckna om du vill skriva ner svaren som jag förmedlar. Jag kommer att spela in den sista delen av vårt samtal där jag berättar vad jag fick fram under kommunikationen.Jag skapar sedan en ljudfil som jag mailar till dig så att du kan lyssna om och om igen.

Detta behöver du förbereda

Under en distans-session behöver jag följande av dig i god tid innan sessionen
 (Minst 24 timmar innan)

1. Djurets namn, ålder och kön.

2.Nytagna bilder och eventuella videoklipp på djuret. Skicka gärna 3-4 nytagna bilder på djuret där ögonen syns tydligt.

3. Dina frågor. Ca 10 frågor brukar vara lagom.

Att förbereda frågor


Innan vårt möte så behöver du förbereda frågorna som du vill att jag ska ställa till ditt djur. Du kan skicka frågorna via mail ljuskompassen@outlook.com eller skicka DM på Instagram till @ljuskompassen om bilder och film är för stora för ditt mail.

Att förbereda ca 5- 10 frågor brukar vara lagom för en session på 60 min.

Du kan ställa vilka frågor du vill till ditt djur. Inga frågor är för stora eller för små. Tänk på att försöka förbereda specifika frågor om du önskar specifika svar.

Du kan självklart ställa allmänna frågor också så som "hur mår du" eller " trivs du här hos oss".

Då kan svaret också bli mer allmänt. Jag brukar även låta djuret tala fritt och ställa frågor/ komma med budskap i slutet av sessionen.  


-Exempel på en bra specifik fråga till en häst som är studsig i galoppen i höger varv:
Varför är du studsig när vi fattar höger galopp? 


-Exempel på en bra specifik fråga till en hund som är rädd på promenaden:
Varför blir du alltid så rädd vid den stora stenen på vår långa skogspromenad?  


Djurkommunikation
Djur på andra sidan 

För dig som har ett djur som har lämnat jorden

Djurkommunikation: Text
IMG_4207-3.jpg
Djurkommunikation: Lista

Få chansen att säga det du önskar

Denna tjänst passar dig som vill få kontakt med ett ett djur som inte längre finns med oss här på jorden. Genom telepatisk djurkommunikation kan jag hjälpa dig att förmedla information till och från ditt djur på andra sidan. En session är 75 minuter lång. Vi träffas över zoom för att gå igenom dina frågor och det du vill att jag ska förmedla till djuret.

Efter sessionen med djuret går vi igenom informationen som jag förmedlar från djuret.

Ett sätt att bearbeta sorgen

Jag vet hur otroligt stark kärlek vi känner till våra djur. När djuren lämnar oss blir vi kvar med sorgen och känslan av att dom är borta för alltid. Men faktum är att djuren ofta berättar för mig att dom besöker sina människor som sörjer. Djurens själar finns kvar och även om inte kroppen fungerar längre så har dom inte lämnat dig. Under den här sessionen hjälper jag er att få kontakt igen.

Detta behöver du förbereda

Under en distans-session behöver jag följande av dig i god tid innan sessionen (minst 24 timmar innan)

1. Djurets namn, kön och ålder som djuret lämnade jorden.

2. Tydliga bilder och videoklipp på djuret från tiden ni hade tillsammans. Skicka gärna flera bilder på djuret där ögonen syns tydligt.

3. Dina frågor och/eller informationen som du vill att jag ska förmedla. Ca 10 frågor brukar vara lagom.

Djurkommunikation
Traumabearbetning & healing 

När ditt djur har råkat ut för en olycka eller ett trauma

Djurkommunikation: Text
IMG_4203.jpg
Djurkommunikation: Lista

Traumabearbetning

Detta är en behandling för djur som har gått igenom ett trauma eller en specifik jobbig händelse. Det kan exempelvis vara en olycka, eller en situation där du tydligt märker före/efter på ditt djurs beteende eller mående. Detta är en session som verkligen går på djupet för att bearbeta minnet av traumat. Jag jobbar tillsammans med djuret för att kunna lösa upp stagnerad energi som sitter kvar i djurets undermedvetna efter den jobbiga händelsen.

Så går behandlingen till

Jag jobbar med att guida djuret ner i avslappning och meditation. Här påbörjar jag healingen och går igenom djurets energisystem och letar efter vart denna blockering /obalans sitter fast och ställer till problem. (Exempelvis oönskat beteende eller nedstämd)
Sedan hjälper jag djuret att släppa taget om stressen, ångesten och obehaget. En riktig release som är så skön för djuret!

Behandlingen sker på distans och inleds med att vi människor går igenom allt du vet om djurets trauma. Detta sker via programmet zoom. Informationen jag får av dig hjälper mig att att lättare guida djuret tillbaka till den specifika händelsen.

När det är dags för behandling så kommer vi att pausa zoom mötet och jag jobbar enbart med djuret. Under behandlingen behöver djuret vara på en trygg plats hemma/ i stallet/i hagen där det är lugnt.

Efter jag har haft djurkommunikationen/healingen så berättar jag allt som kom upp under vår session. Du får även svar på dina frågor om du har ställt dessa till djuret.

Bra att veta

Denna behandling går att likställa med ett psykolog-besök för ditt djur. Det är inte en garanti att ditt djurs beteende ändras efter behandlingen. Den största förändringen som kommer att ske är att du får mycket större förståelse för hur du kan stötta ditt djur och hur du kan göra anpassningar som gör ert liv tillsammans lättare och mer glädjefyllt.

Djurkommunikation på plats hos dig

När du vill att jag kommer hem till er

Djurkommunikation: Text
IMG_3824-2_edited.jpg
Djurkommunikation: Lista

Ibland vill man ses på riktigt!

Jag älskar att träffa både djur och människor och det är såklart alltid trevligt att träffa er i verkligheten. Det är ingen skillnad på resultatet av djurkommunikationen om den sker på distans eller på plats.

Denna tjänst går bara att boka via något av hemsidans kontakt formulär eller via mail till ljuskompassen@outlook.com

Boka föreläsning på plats

Visste du att det även är möjligt att boka mig som föreläsare? Jag kommer gärna till ert stall eller er förening och föreläser om djurkommunikation. Skicka en förfrågan nedan så förverkligar vi dina planer som en inspirerande kväll med fokus på djurens bästa!

Priset varierar beroende på avstånd

Jag utgår från Haninge, Stockholm.  Är ni fler i samma område/stall som vill boka in djurkommunikation med flera djur under samma tillfälle går det jättebra. Då behöver ni bara betala milersättning för en session såklart.

IMG_3963_edited_edited_edited.jpg

Boka ditt fysiska djurkommunikationsmöte

Vill du boka in ett samtal där jag kommer hem till er eller ut till ert stall så skicka din bokningsförfrågan här. Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig med ett antal lediga tider att välja mellan. Fyll i kommentarsfältet om du har specifika önskemål om datum eller andra önskemål.

Tack för ditt meddelande!

Djurkommunikation: Offert
Djurkommunikation: Pro Gallery
bottom of page