top of page

Om Ellinor

Jag vågade lyssna när min själ kallade

Året 2020 fick oss alla att stanna upp. Mina planerade resor bokades av och mitt ordinarie jobb var satt på paus. Då fick jag tid att fundera på vad jag verkligen ville göra här och nu. 
Det blev så tyst att jag kunde höra min inre kompass. Min själ kallade mig att våga följa min dröm att arbeta med spiritualitet och hjälpa både människor och djur att må bättre. Att föra djurens talan var något jag hade drömt om länge men skulle jag våga? 

Healing och välmående i olika former kallade på mig, Kristallhealing, sound healing och massage, ja ideérna om vad jag ville utveckla sprudlade. Jag har gått kurser och där emellan verkligen vågat prova och lita på mina egna förmågor.

Och nu är vi här ungefär tre år senare. 
Jag är så glad att jag vågade följa min inre kompass och tog mod till mig att starta upp Ljuskompassen. Mitt alldeles egna företag, min dröm.

Jag är så glad att just du är här och läser detta. Du har hamnat här av en anledning. Så ta ett djupt andetag och känn efter. Vart pekar din inre kompass? Vad behöver du just nu?

IMG_4388.jpg
Om: Uppdrag
IMG_4468.jpg

Om Ljuskompassen

Kom bort från stadens buller och vardagens brus. Ljuskompassen ligger vackert beläget vid sjön Dreviken i Haninge, Stockholm.
Jag rekommenderar varmt att du ger dig själv en stund att andas i naturen vid vattnet, innan eller efter din behandling. 
Under sommaren finns lilla Norrby Café öppet och du kan stanna resten av dagen för att njuta av sol och bad.

Ljuskompassen är många olika saker, men i sin fysiska form är det en röd liten stuga med ett behandlingsrum samt en liten lounge med öppen spis och kök.
I köket bjuds det alltid på en kopp värmande te för den som önskar.

På Ljuskompassen får du chansen att landa mjukt och känna efter vad du behöver just nu.

Att ta sig hit:
Det finns gratis parkering precis utanför och det går även bra att ta sig hit med kollektivtrafik. Med pendel 43 mot Nynäshamn från Stockholm central tar du dig till Vega Station. Därifrån tar du buss 836 till Norrby centrum och sedan är det ca 200 meter promenad till Ljuskompassen.
(Följ Skyltning mot Norrbybadet och Norrby Café) 

Ljuskompassen ligger på Badstrandsvägen 12 136 74 Norrby. 
Det finns två röda hus på gården och Ljuskompassen är det högra huset.  Jag och min sambo bor i det andra huset så det är bara att kliva in på tomten och gå upp för trapporna.
Du är varmt välkommen!

Om: Om
Sofie-Wiberg-2.jpg

Alla underbara bilder på hemsidan är fotade av min bästa vän Sofie Wiberg.

Utan Sofies otroliga stöd, pepp och talang inom fotografi så skulle inte Ljuskompassens hemsida vara vad den är idag.
Hon är en fantastisk fotograf och content creator men också en fantastisk businesscoach, kostrådgivare och healer.

Sofie hittar ni på www.sofiewiberg.se

Om: Citat
bottom of page