top of page
IMG_4542.jpg
Kristallhealing: Bild

Kristallhealing

Vad är kristallhealing och hur fungerar det?

Kristallhealing är en metod där jag tar hjälp av kristallernas frekvenser för att återställa balansen i kroppen. Kristallhealing är ett sätt att skapa harmoni. Allt runt om kring oss består av frekvenser, även du och jag. Ibland kan vi känna att kroppen är i obalans på olika sätt. Man kan exempelvis känna sig stressad, arg eller energilös.

Kristaller har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på och på så sätt främja kroppens egen läkningsförmåga. Jag anpassar kristallhealingen utefter dina behov och obalanser som du har just nu. Behandlingen anpassas genom att välja olika kristaller som passar just dig. 


Under en kristallhealing placerar jag ut kristaller på din kropp när du ligger bekvämt på massagebänken. Du har kläder på dig och om du är frusen så får du mysa under en filt eller lättare täcke. Jag placerar kristallerna på kroppens olika chakran. Ett chakra är en energiport i kroppen och dessa är kopplade till både fysiska kroppsdelar men även till våra känslor.  Våra chakran kan vara blockerade eller i obalans av olika anledningar. Det kan exempelvis vara rädslor eller tidigare trauman som gör att energin inte kan flöda fritt i detta område. Med hjälp av rätt kristall med rätt frekvens så går det att nysta upp dessa blockeringar så att energin kan flöda fritt igen. Tillsammans jobbar vi oss igenom alla dina sju huvudchakran och då får jag även till mig kanaliserad information. Denna information handlar ofta om varför energin har blockerats i kroppen. Ibland sitter det gamla minnen eller trauman som blockerar flödet av energi. Då hjälper jag dig att lösa upp dessa blockeringar.


Vad händer egentligen i kroppen under en kristallhealing?

 Ja nu blir det lite tekniskt här, så håll i hatten. Det som händer i kroppen när du tillför en kristall är att dom elektromagnetiska frekvenserna från kristallen vibrerar tillsammans med dom relaterade frekvenserna i kroppens energifält. Detta påverkar i sin tur vår hjärna som skapar biokemiska reaktioner som påverkar den fysiska, psykiska och den emotionella kroppen.
Hängde du med? Det spelar inte så stor roll om du hänger med på det tekniska för behandlingen fungerar ändå. Det enda du behöver göra är att landa här hos mig på Ljuskompasen och slappna av. Resten fixar jag och kristallerna. Hos mig är du alltid i trygga händer. 

Efter en kristallhealing så är det vanligt att du upplever ett lugn och en känsla av harmoni. 

Kristallhealing kan med fördel kombineras med massage. Då hjälper vi kroppen att släppa på både på fysiska spänningar men också blockeringar i energisystemet.

Kristallhealing utförs på plats hos mig i studion i Norrby, Haninge.

Klicka på knappen nedan för att boka din behandling via boka direkt.

Kristallhealing: Tjänster
IMG_4552.jpg
Kristallhealing: Bild
bottom of page