top of page
IMG_4675.jpg
Sound healing: Bild

Sound healing

Tillåt dig själv att sjunka ner i djup avslappning i den trygga miljön på Ljuskompassen.
Klangen från kristallskålarna, vibrationerna från trumman och ljudet av min röst tar dig bortom vardagens brus.
 Att bada i ljud är avslappande för både kropp och själ och kan ta dig till platser som du tidigare bara har drömt om.

En Sound healing session på Ljuskompassen inleds med en grundande guidad meditation där du landar i din kropp och på platsen du nu har kommit till. Du ligger ner och har möjlighet att slappna av på djupet. Det är skönt att ha på sig mjuka följsamma kläder som inte sitter åt.

Se till att du kan stänga av mobilen helt och låta denna stund bara vara din.

Ljudet från dom olika instrumenten kommer sedan att hjälpa dig ner i en djupare avslappning. Känslor som lycka och eufori kan uppstå men också känslor av sorg eller ilska. Dessa känslor uppstår eftersom frekvenserna från instrumenten påverkar din kropp och kan hjälpa till att sätta igång stillastående energi. Hos mig är du i trygga händer och alla känslor är välkomna.

Sessionen kan anpassas efter dina önskningar. Vill du ha ett lugnare tempo för avslappning eller vill du kanske inleda med en meditation där du får landa i din kropp med hjälp av "shaking meditation" och fria rörelser? Vi bestämmer tillsammans vad som passar dig bäst idag.


När du ska boka din behandling kan du även välja hur lång din session ska vara. Är det första gången du provar på sound healing så är en session på 60 minuter lagom. Är det så att du är mer erfaren inom spirituella behandlingar och vill djupdyka ner i  ett specifikt område så rekommenderar jag att boka en längre behandling.


På min "boka direkt " sida kan du välja att boka denna behandling för två.
Då är ni båda två välkomna hit till Ljuskompassen och så får ni njuta av ljudets avslappnande effekter.
För att boka denna behandling klickar du på bokningsknappen nedan och väljer sedan sound healing för 2 när du skickas vidare till boka direkt.


Sound healing går också bra att boka som event för grupper. Då kommer jag till er lokal.  Maila ljuskompassen@outlook.com för mer info eller skicka ett DM på Instagram till @ljuskompassen.

Sound healing: Tjänster
thumbnail_IMG_1818.jpg

Boka soundhealing för grupper

Sound healing är ett fantastiskt sätt att få människor att slappna av tillsammans. Det är ett perfekt komplement till yoga eller som avslappning efter träning. Sound healing är också en spännande och lite annorlunda företagsaktivitet för den nya tidens medvetna företag. Jag kommer gärna till din anläggning eller till ditt företag och håller i sound healing ceremonier anpassade efter dina önskemål. Sound healing är verkligen perfekt för event, möhippor eller som aktivet på retreat.

Klicka på knappen nedan för att utforska om detta kanske är precis det du letar efter!

Sound healing: Om
bottom of page