top of page
IMG_4706.jpg
Klassisk svensk friskvårdsmassage: Bild

Klassisk svensk friskvårdsmassage

Friskvårdsmassage är en skön behandling för stela och ömma muskler.

På Ljuskompassen erbjuder jag en skön massage med fokus på rygg, axlar och nacke. Massagen pågår i 30 minuter. 

Massage behandlingen går även att kombinera med kristallhealing eller sound healing för en mer holistisk upplevelse för både kropp och själ.

Läs mer om kombinationsbehandlingar längst ner på denna sida. 


Klassisk svensk friskvårdsmassage rygg och nacke 30 min

En skön och avslappnade massage som släpper spänningar i rygg och nacke.

Under 30 minuter jobbar jag med att få i gång blodcirkulationen och frigöra spänningar som lätt uppkommer i nacke och rygg. För dig som sitter mycket vid datorn och arbetar är denna behandling extra viktig då arbetsställningen ofta är väldigt ensidig och ofta skapar spänningar i nacken. Detta kan i sin tur leda till både huvudvärk och stelhet. Du har säkert upplevt att smärtan strålar från axlarna upp mot nacken.
Under denna behandling kan du släppa alla måsten och bara njuta en stund. känn hur spänningarna släpper och axlarna blir mjuka.


Klicka på knapparna längst ner på sidan för att boka in din avslappning redan idag.

Klassisk svensk helkroppsmassage

En skön och avslappnande massage för hela kroppen. Denna typ av massage handlar framför allt om att skapa avslappning och en skön stund. En av dom främsta fysiska effekterna av massagen är att kroppen frisätter hormonet oxytocin. Oxytocin är ett hormon som ibland även kallas ”må-bra-hormon”. När Oxytocin frigörs känner vi oss tillfreds, avslappnade och lugna.

Under 60 minuter fokuserar jag på att mjuka upp dina spända muskler.
Massagen börjar med fokus på rygg och nacke. Sedan läggs fokus på baksida och framsida ben för att avlutas med armar och händer.  Det går även att välja en lyftande och avslappnande ansiktsmassage som avslutning. Det finns också möjlighet att välja ett fokusområde där du är lite extra stel. Obs: I denna massage ingår inte fotmassage.Information gällande massage
Friskvårdsmassage är en massageform som fokuserar på att öka blodcirkulationen i musklerna och mjukar upp spända och trötta muskler. Detta är inte en medicinsk behandling och om du har svåra problem så rekommenderar jag dig att i stället att söka vård för detta. Denna massage kan ses som en förebyggande åtgärd innan problemen blir allvarliga.

Denna behandling går bra att kombinera med kristallhealing eller sound healing för en avslappnande helhetsupplevelse.

Klicka på knapparna nedan för att boka det alternativ som din kropp längtar efter idag.

Klassisk svensk friskvårdsmassage: Service

Kombinationsbehandling

För dig som vill testa något nytt!

Kanske läser du detta när du egentligen bara hade tänkt att boka en "vanlig massage" 
En vanlig massage är skönt och avslappnande på många sätt, men om du känner dig nyfiken på ett mer holistiskt behandlingssätt där både kropp och själ får ta plats så ska du fortsätta läsa.

När jag pratar om själen så menar jag dina känslor, din energi och det där osynliga som vi inte kan se med blotta ögat. Både kristallhealing och sound healing arbetar med din kropps frekvenser , alltså ditt energifält. 
Om du har blockeringar i ditt energifält kan du känna dig obekväm, sorgsen, stressad, ångestfylld och till och med deprimerad. 

Dessa kombinationsbehandlingar hjälper dig att slappna av med hjälp av massage och sedan när du känner dig lugn och trygg så utforskar vi tillsammans ett djupare tillstånd av avslappning där hjärnan får vila och alla dina medvetna tankas släpps helt. 

Vill du läsa mer om dessa behandlingar så finns det massor av material här på hemsidan under respektive flik. Under avsnittet vanliga frågor hittar du frågor och svar gällande både kristallhealing och sound healing.

Oavsett vad denna text väcker i dig så hoppas jag att du vågar följa din inre kompass och vågar utforska det din själ längtar efter. När du är redo så finns jag här för att tryggt guida dig till en djupare relation med både kropp och själ. 

IMG_4650.jpg
IMG_4742.jpg
IMG_4542.jpg
IMG_4668.jpg
IMG_4522.jpg
IMG_4729.jpg
Klassisk svensk friskvårdsmassage: Om
bottom of page