top of page

Recensioner

Fina ord från mina kunder

Här kan du läsa vad andra kunder har sagt om Ljuskompassen. 
Jag har kunder från Sverige, Norge och Finland, Malta och Colombia. Jag gör readings och workshops både på svenska och engelska. 

Vill du se alla recensioner så klicka på knappen längst ner så kommer du till boka direkt och kan se dom allra senaste kommentarerna.

Det var ett mycket givande samtal jag hade med Ellinor. Hon beskrev min katt Mizzys personlighet så klockrent och förmedlade hennes svar på mina frågor med inlevelse. Efteråt gick jag och pratade med Mizzy som jag brukar, jag kunde tydligt se på hennes kroppsspråk att hon var mer uppmärksam. Jag kan varmt rekommendera Ellinors djurkommunikation.

Madelen L

Bokade djurkommunikation på distans och jag är så himla nöjd! Ellinor är en så härlig, lättsam och varm person och jag känner verkligen att den här readingen kommer fördjupa min och min hästs relation ännu mer!

Rebecka S

Fantastisk härlig energi och så bra förmedlat vad vår älskade hund ville meddela oss. Du är super Ellinor som djurkommunikatör. Hoppas fler vill ta chansen att få fram vad deras älskade djur vill och behöver förmedla❤️🙏🏻

Maria A

Ljuskompassen och Ellinor får högsta betyg. Tveka inte till möjligheten att få djupare kontakt med din bästa vän via Djurkommunikation. Det blir ett före och ett efter i er relation. Rekommenderas varmt!

Camilla H

Så fin och mycket intressant behandling. Elinor är glad och härlig tjej, vilket gör att man slappnar av. Kan varmt rekommendera en kristall healing och reading. ❤💜❤🌟🌟Mår så mycket bättre ni.😃

Eva H

Tusen tack Ellinor för en underbart repetitiv healing, din harmoni, lugnet o god energi fick mig att må jätte bra.

Liliana S

Recensioner: Omdömen
bottom of page