top of page

Vanliga frågor

Vanliga frågor: Text
IMG_3850-2.jpg

Vanliga frågor

Här finner du svar på dom vanligaste frågorna gällande Djurkommunikation, Soundhealing, Kristallhealing och Massage.

Frågorna och svaren är uppdelade i olika kategorier.
Bläddra nedåt på sidan för att hitta det du söker just idag.
 Finner du inte svaret på din fråga?
Chatta med mig här på hemsidan eller skriv ett DM på Instagram @ljuskompassen.

Vanliga frågor: Citat
IMG_4207-3.jpg
Vanliga frågor: Bild

Djurkommunikation

Nedan besvarar jag dom vanligaste frågorna om djurkommunikation. 
Hittar du inte svaret du söker så går det bra att kontakta mig och ställa din fråga.
Det finns även mer information under fliken djurkommunikation. 

Vanliga frågor: Text

Hur fungerar djurkommunikation?

Djurkommunikation är kommunikation på en annan frekvens. Tänk dig att du lyssnar på radio. Då ställer du in vilken frekvens/kanal du vill lyssna på.  Så fungerar det när jag pratar med djuren. Jag sätter mig tyst i ett meditativt tillstånd och letar sedan upp djurets frekvens där vi kan kommunicera med varandra utan att orden behöver sägas högt. Jag och djuret kan dela känslor, bilder och jag kan "höra" meningar som djuret förmedlar.

Behöver jag förbereda frågor innan?

Du behöver skriva ner frågorna till ditt djur så att jag har tillgång till dom under sessionen.  Du hittar all info i din bokningsbekräftelse som jag mailar till dig innan din bokade tid.  Att förbereda ca 5- 10 frågor brukar vara lagom.  Du kan ställa vilka frågor du vill till ditt djur. Inga frågor är för stora eller för små.

Tänk på att försöka förbereda specifika frågor om du önskar specifika svar. Du kan självklart ställa allmänna frågor också så som "hur mår du" eller " trivs du här hos oss". Då kan svaret också bli mer allmänt. Jag brukar även låta djuret tala fritt och ställa frågor/ komma med budskap i slutet av sessionen. 

-Exempel på en bra specifik fråga till en häst som är studsig i galoppen i höger varv:
Varför är du studsig när vi fattar höger galopp?

-Exempel på en bra specifik fråga till en hund som är rädd på promenaden:
Varför blir du alltid så rädd vid den stora stenen på vår långa skogspromenad? 

Har du många frågor kan du boka in flera sessioner. Vi hittar alltid en lösning som passar dig och ditt djur.

Hur går djurkommunikation på distans till?

När du har bokat en tid får en bokningsbekräftelse via mail med information och en zoomlänk.
Vi möts på zoom och går igenom alla frågor du vill ställa till ditt djur.
Djuret behöver inte vara med i bild live.

Djurkommunikation på plats, hur fungerar det? Kommer du till hem till oss?

Om du har bokat djurkommunikation på plats kommer jag hem till er eller besöker ert stall eller er gård. Familjemedlemmar/kompisar som vill vara med under vår session är välkomna men tänk på att det behöver vara lugnt och tyst under djurkommunikationen.

Observera att djurkommunikation på plats endast är tillgängligt i Stockholmsområdet med omnejd och alltid måste bokas via mailkontakt med mig eller via formulär här på sidan. 

Vad ger bäst resultat ,djurkommunikation på plats eller på distans?

Resultatet av djurkommunikationen är exakt lika effektiv på distans som på plats!
Detta beror på att kommunikationen sker telepatiskt oavsett om jag och djuret är i samma rum eller olika städer. 

För att det ska kännas lättare att förstå kan du tänka dig ett spännande samtal med din kompis. Visst är det trevligt att ses hemma hos någon av er men du får höra samma historia även om ni pratar i telefon.

Går det att prata med alla djur?

Ja!
Det går att kommunicera med alla djurarter. Jag jobbar främst med hästar, hundar och katter men har även kommunicerat med grisar, marsvin och kaniner. 

Behöver jag boka en eller flera sessioner?

Hur många sessioner som behövs är individuellt och beror på vad djuret behöver hjälp med. Oftast räcker det men en session för vanliga frågor. Om djuret har varit med om ett större trauma eller har en tuff bakgrund kan det behövas flera sessioner för att bearbeta traumat.

Du kan ju prata med djur, kan du bara säga till hästen att gå in i transporten och sluta bråka?

Att anlita en djurkommunikatör är likvärdigt med att anlita en tolk. Jag för djurets talan och förmedlar information mellan djur och människor. Även om jag ber din häst gå in i transporten så kommer den med största sannolikhet inte att göra det. Det jag däremot kan göra, är att fråga hästen varför den tycker att transporten är jobbig och hur ni skulle kunna träna/gå till väga, för att det ska kännas lättare för hästen.  
Tillsammans kan vi hjälpas åt att förstå varandra och arbeta tillsammans som ett team. 

Vanliga frågor: FAQ
IMG_4675.jpg

Sound Healing

Vanliga frågor: Bild

Vanliga frågor Sound Healing

Sound Healing är djupt avslappnande och är ett skönt sätt att få koppla bort vardagen en stund. Många av oss har svårt att "stänga av" hjärnan på egen hand. Under en Sound Healing session når du en djup och läkande avslappning.

Hur går en Sound Healing session till?

Du kommer till Ljuskompassen på Badstrandsvägen och lämnar all stress utanför dörren. När du kliver in i studion möts du av en lugn och trygg atmosfär. När du är redo får du lägga dig på en dagbädd och kommer ner i varv med hjälp av en avslappnande och grundande meditaion. Du får lyssna till kristallskålar, trummor och andra läkande instrument.

Hur fungerar Sound Healing?

Att gå på en Sound Healing Session är djupt avslappnande då ljudet från instrumenten känns i hela kroppen. Musik består av vibrationer och det gör din kropp också. Frekvenserna från kristallskålarna är i perfekt harmoni och lugnar stressade frekvenser i din kropp.

Vad ska jag ha på mig?

Det är skönt att ha mjuka följsamma kläder som du kan slappna av i. Hoppa över smink och håruppsättningar. Du är vacker precis som du är.

Går det att boka sound healing för större grupper?

Det går jättebra att boka sound healing till ditt event eller kanske som företagsaktivitet. Då tar jag med mig mina instrument och kommer till er.  Skicka ett mail till ljuskompassen@outlook.com så pratar vi vidare där!

Vanliga frågor: FAQ
IMG_4542.jpg

kristall
healing

Vanliga frågor: Bild

Vanliga frågor Kristallhealing

I tusentals år har vi människor känt  dragning till vackra stenar. Vi bär gärna smycken med dom och kanske gillade du att samla på stenar och kristaller som barn. Kristallerna bär på frekvenser som är perfekt balanserade. Under en Kristallhealing så balanserar jag dina chakran med hjälp av kristallerna.

Hur fungerar kristallhealing?

När jag arbetar med kristallhealing tar jag hjälp av kristallernas frekvenser för att återställa balansen i kroppen. Kristallhealing är ett sätt att skapa harmoni. Allt runt om kring oss består av frekvenser, även du och jag. Ibland kan vi känna att kroppen är i obalans på olika sätt. Du kan exempelvis känna dig stressad, arg eller energilös. Kristaller har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på och på så sätt främja kroppens egen läkningsförmåga.

Under mina sessioner är det också vanligt att jag får till mig kanaliserade budskap som jag förmedlar till mina klienter. Det brukar vara mycket uppskattat.

Hur ska jag förbereda mig inför min kristallhealing?

Tänk på att åka hit i god tid så att du slipper stressa. Ha på dig mjuka och sköna kläder. Det går alldeles utmärkt att hoppa över smink och smycken. 
Fundera ut om det finns något speciellt som du vill få ut av sessionen. Kanske vet du redan om vad som tynger dig. Våga dela detta med mig så att vi kan arbeta med att lösa dessa blockeringar tillsammans. 

Behandlar du svåra eller kroniska sjukdomar?

Nej.
Kristallhealing ska aldrig ses som medicinsk behandling. Kristallhealing kan inte heller bota sjukdomstillstånd. 

För vem passar kristallhealing?

Kristallhealing är en skön och harmonisk behandling som passar alla. Dock kan behandlingen vara extra mycket till hjälp för dig som upplever:
- Stress
- Ångest 
- Sömnproblem orsakade av stress
- Sorg 
- En känsla av energilöshet
- Utbrändhet 

Kom dock ihåg att kristallhealing inte kan bota dessa tillstånd. Behandlingen kan däremot hjälpa dig genom att ge dig styrka och energi samt hjälpa dig att se grundproblemet. 

Vanliga frågor: FAQ
IMG_4742.jpg

Massage

Klassisk Svensk Friskvårdsmassage

Vanliga frågor: Bild

Vanliga frågor om massage

Jag är diplomerad friskvårdsmassör och utför klassisk svensk massage.
Här svarar jag på dom vanligaste frågorna om massage. Undrar du något annat? skriv till mig i chatten eller skicka ett mail till ljuskompassen@outlook.com

Vad är massage bra för?

Massage ökar blodcirkulationen och minskar stelhet i musklerna. Massage är också avslappnande och ger dig en skön stund där du kan glömma vardagen för en stund. Massage behandlar exempelvis:
- Uttröttade muskler.
- Träningsvärk. ( framför allt i förebyggande syfte)
- Muskelspänningar.
- Myoser.( Muskelknutor, triggerpunkter)


Hur ska jag förbereda mig för min första behandling?

Kom i god tid till din behandling för att slippa stressa. Bär gärna mjuka, bekväma kläder och hoppa över smink och smycken.

Behandlar du svåra eller kroniska sjukdomar?

Nej.
Friskvårdsmassage är precis som det låter en massageform som behandlar friska klienter som främst har stelhet och ömhet i musklerna. Om du har svåra smärtor eller lider av sjukdom rekommendera jag dig att söka vård via din vårdcentral.

När bör jag undvika massage ?

Du bör undvika massage om du har något av följande symptom:
- Feber.
- En pågående infektion i kroppen.
- Akuta inflammationer 
- Blodpropp eller blödarsjuka.
- Smittsamma hudåkommor.
- Fraktuer eller luxationer ( Urledvridningar)

Om du känner dig sjuk så ber jag dig att boka om din tid till en annan dag. Det är viktigt att minska smittspridningen och att stanna hemma vid minsta symptom. 

Vanliga frågor: FAQ
bottom of page